четвъртък, 28 април 2016 г.

Хладилник Либхер Комфорт - името не е случайно

хладилници Liebherr Комфорт
Хладилниците Либхер Комфорт са едни от най-удобните за експлоатация уреди от света на хладилната техника. Ето защо тяхното име е внимателно подбрана и изобщо не е случайно. Удобството при тяхното ползване е на всяко ниво и правят всеки контакт с Либхер Комфорт истинско удоволствие.

- Почистването

Почистването е важен момент при ползването на всеки хладилник. Ето защо създателите на Либхер Комфорт са се постарали да използват единствено материали, които са лесни за хигиенизиране. Те се почистват лесно и бързо, без това да отнема много време или някакви особени усилия.

Това може да се прави съвсем рутинно, като е нужно да заделяте не повече от 5 минути от своето време най-много един път в седмицата докато почиствате цялата кухня например.

Можете да почистите вашия Либхер Комфорт много бързо единствено с помощта на мокра кърпичка или гъбичка, която предварително сте напоили с малко вода и сте поставили препарат за миене на чинии. С няколко движения вашия Либхер Комфорт ще заблести.

- Ползването на кутиите

Можете да натоварите кутиите на вашия хладилник Либхер Комфорт с множество различни видове пресни плодове и зеленчуци. Дори и да сте ги напълнили до предела на техните възможности, те ще продължат да се отварят с изключителна лекота, без да е необходимо каквото и да било усилие.

Кутиите са създадени така, че да се ползват с максимална лекота и само с едно плавно движение. Това ще направи ползването на уреда удоволствие и със сигурност ще удължи неговия живот, правейки го значително по-устойчив на амортизация.
- Отварянето на вратата

Вратата на хладилник Либхер Комфорт е създадена с изключителна инженерна мисъл. Тя е изработена с помощта на внимателно изчисляване на всеки един момент.

Отварянето на вратата на Либхер Комфорт е удоволствие дори и когато вашия хладилник е претоварен до предела на своите възможности.

Това означава, че дори и когато сте натоварили максимално вратата на хладилника, например поставили сте сокове, вода, безалкохолни, алкохол и много други, тогава пак вратата ще се отваря само с леко маниерно движение, без никакво напрежение или усилие.

- Минимална грижа

За да бъде името на вашия Либхер Комфорт възможно най-реалистично и за да бъде неговото ползване максимално улеснено, вие трябва да сте изключително освободени от каквито и да било грижи по вашия уред.

Ето защо хладилник Либхер Комфорт е създаден така, че максимално много да изпълнява всичко сам. Много експерти в областта на хладилната техника се шегуват, че единственият недостатък на хладилниците Либхер е, че не могат сами да отидат в кухнята, да намокрят гъбичката с вода и препарат за чинии и да се самопочистят. Ние бихме добавили и че няма как да отидат на пазар вместо вас.

Но извън кръга на шегата, купувайки хладилник Либхер Комфорт, вие правите най-доброто за своето домакинство и си спестявате нуждата от много грижи и усилия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар